Ny blogg

Jaha nu har jag skaffat en blogg till som kommer bli en hästblogg. Kommer fortsätta skriva lite då och då på denna också.



För att komma till bloggen klicka HÄR

17 Januari 2012

Hej!  Idag åkte jag in till vetlanda vid tolv tiden för att fika med syrran.  Efter det åkte jag till stallet för att hinna rida innan lektionerna. Malou va lite trött i kroppen även att hon vilade igår, så i morgon blir det bara ett skrittpass med henne.

rolf-göran bengtsson

Stort Grattis till Rolf-Göran Bengtsson som vann Jerringpriset ikväll!


Onsdag

Ja då ska jag till norrköping nästa vecka och kolla på ett hästskötarjobb.  Så om allt går bra flyttar jag kanske till norrköping och tar med mig Malou i sådana fall! Men har inte riktigt bestämt mig hur jag vill göra, men kan ändå åka och kolla om det är något som skulle passa:)


Idag hade jag utsläppet i stallet, så passade på att rida Malou och Bandolera på morgonen. Malou fick gå ett lättare dressypass i dressyrsadeln. Hon va super mjuk och fin som vanligt:) Dock orkar hon ju inte så mycket än:P
Bandolera fick gå lite markarbete. Hade tre bommar på marken som jag jobbade i galopp över. Varierade antal galoppsprång och tränade på att hon skulle va rak och inte byta galopp. Hon skötte sig mycket bra på denna övning idag:)
Vid 14.00 hjälpte jag Isabella när hon skulle hoppa radde och det gick faktiskt väldigt bra för dom:)

Imorgon ska jag till tandläkaren :(  Tycker inte själva besöket är jobbigt, men det kostar ju så mycket pengar :( När jag är klar där blir det förhoppningsvis en fika med Christine:)


Usch va svårt det ska va då. Vet inte vad ...

Usch va svårt det ska va då. Vet inte vad jag ska göra, har beslutsångerst !!!!


Mot stallet

Nehe nu ska jag hoppa i ridkläderna och åka till stallet. Ska hoppa Avanza innan lektionerna och sedan rider jag Malou på fritimmen :)

9 januari 2012

Fryser, så ligger under täcket och kollar på tv. Har kvällen i stallet, men måste rida innan 16.00 så får väl åka till stallet snart ändå.

Igår red jag först malou i dressyrsadeln och hon skötte sig jätte bra:)  Kan knappt tro att hon bara är 5 år och precis haft vintervila. Sedan red jag ett dressyrpass på Bandolera och även hon var super fin:)


RSS 2.0