God natt

Idag har jag varit med Lotta i jkpg, handlade inget eftersom jag typ inte har några pengar. Men det var trevligt ändå:) Sedan när jag kom hem så skulle jag visa Casper för några som var intresserade. Det gick mycket bra och vore roligt om dom ville ha honom:)  Innan jag åkte hem passade jag på att rida Malou, hon var väldigt duktig med tanke på att hon har stått i 3 dagar! Men min rygg är inte hundra så ska faktiskt åka och kolla upp den imorgon!


GODNATT:)

Terränghoppning

Som sagt var jag och jenny och hoppade terräng idag:)  Dock var Bando lite galen så på tredje hindret som typ va en låda hoppade hon jätte stort på och sedan värsta bock sprången så jag flög:P  Men efter jag hade legat still en stund och haft on så var det bara att hoppa upp på hästen igen. Så det blev inte så mycket hoppning, vi trava bara runt alla hinderna för att hon skulle lugna ner sig och tog något litet i trav. Så nu har jag jätte ont i svanskotan och ländryggen. Blir ju inte bättre av att jag redan hade hon sedan jag gick över med casino:/

Trött

Nu är jag äntligen hemma igen.  Har som sagt varit med Hanna hos Danny, vi va även och hälsade på alla lektionshästar:)

Nu ska jag äta något och duscha eftersom att jag somnade innan idag så orkade inte göra det då. Sedan ska jag ta och sova för e sjukt trött. Behöver inte gå upp jätte tidigt i morgon, men ska va i stallet vid 10 för då ska Jenny och jag hoppa terräng med Bandolera och Avanza:)

God Natt

Godmorgon

Godmorgon!
Har varit och släppt ut hästarna och fixat allt i stallet. Får se om jag rider någon senare idag, ska i alla fall följa med Hanna Jarl till Danny ikväll och hjälpa henne lite:)

Ne nu ska jag nog äta lite frukost och sedan duscha. Sedan spenderar jag nog dagen ute i sooooolen :)


Saknar min lilla Bilbo!

Tisdag

Oj, nu va det verkligen längesedan jag skrev något här!
Men jag gör inte så mycket om dagarna. Är typ i stallet största delen och sedan sitter här vid datorn eller kollar på film. Så kan ju säga att mitt liv suger ganska mycket just nu! 
Hoppas i alla fall att jag har ett jobb till hösten, vore väldigt skönt faktiskt.

Hästarna går i alla fall bra:)  Malou hoppas jag att jag går nolla med nästa söndag i grankärr så vi får va med i semifinalen för 4 åringar i vetlanda:)  Och så ska hon få vila augusti ut i så fall.
Bandolera går det jätte bra med och vi har varit ute på två 1,10 hittills och hon har skött sig jätte bra:)  Nästa helg när det är hemmatävlingar ska jag starta 1,10 på frdagen och samma på lördagen. Hoppas på det bästa :) Vore roligt med en felfri runda på hemmaplan i alla fall:)

Här kommer massa bilder jag tagit med mitt nya objektiv:)


RSS 2.0